01/09-2024

Vi pressede Odense til det sidste

1/8-finale blev desværre endestationen for os i Santander-cup

Vi pressede ellers Odense til det sidste, men det blev desværre et nederlag mod stjernerne, som vandt med 34-29. Efter en rigtig god første halvleg, gik vi til pause kun bagud med 2 mål, og kampen føltes derfor helt åben inden anden halvlegs start. Pigerne havde fordelt boldene godt i første halvleg og provokeret Odense til at lave fejl, så humøret var højt i pausen. Cecilie Bjerre bombede 9 mål ind og havde flere assists, som også gjorde hende til kampens spiller for Ringkøbing. Jane var sikker på straffe og brændte kun 1 enkelt og scorede dermed 5/6 og 8 i alt. Også fløjene var trafsikre i begge ender og scorede tilsammen 6/8.

Der var samtidig debut til to af de nye spillere, Camilla Vinding Pedersen og Emilie Rosborg, som begge havde en god debut på holdet. Emilie kommer med en masse fart og teknik i afslutningerne, og Camilla faldt godt ind i det solide forsvar, og var med når der blev spillet 7 mod 6 i angrebet.

Sidst men ikke mindst var der også debut til vores nye assistent træner Søren Tau, som var med for første gang i en gældende kamp.

Alt i alt en god kamp at starte med, hvor der helt sikkert er meget at tage med videre til en vigtig kamp allerede på onsdag mod Nykøbing Falster på hjemmebane.