12/07-2024

SELECT - Ny tøj-leverandør

SELECT og Ringkøbing Håndbold indgår samarbejde.

Efter mange år med hummel som tøj-leverandør er tiden nu inde til forandringer. Derfor er vi utrolig glade for, at kunne præsentere vores nye leverandør af tøj - SELECT. 

SELECT er meget anerkendt for deres fremragende bolde, men er nu også godt på vej ind på tøjmarkedet i elitehåndbolden. Vi ser derfor rigtig meget frem til vores samarbejde og glæder os utrolig meget til, at vise Jer vores nye trøje både til hjemmebane og udebane kampe. 

Vores seneste hjemmebanetrøje er lavet i rigtig god linje med vores udtryk ellers, hvor farver og elementer spiller rigtig godt sammen med hjemmeside, grafisk udtryk og design. Det har derfor været et stort ønske for os, at køre nogenlunde videre med dette udtryk OGSÅ på vores nye hjemmebanetrøje. Dog i en helt klar SELECT-udgave med nye detaljer og finesser. 

OG så kan vi afsløre at vi vores udebanetrøje ser en helt ny verden. Den har vi virkelig givet den gas på, så vi kan vise os fra ny SELECT-side, og være iøjenfaldende OGSÅ når vi spiller på udebane med den nye trøje. 

Vi glæder os til fremtidig samarbejde med vores nye partner fra SELECT!

Velkommen på holdet til SELECT!

    

Forrige Næste

Relaterede nyheder