16/10-2024

Rakul Wardum er udtaget til Landsholdssamling

Rakul Wardum er udtaget til landsholdssamling med Færøerne

Rakul skal en tur hjem, men denne gang er det ikke for at holde ferie. Hun er nemlig udtaget til landsholdssamling med A-landsholdet på Færøerne. Vi sender dermed stolt Rakul afsted til samling, hvor hun får masser af god erfaring og spændende minutter til træninger og kampe. Dette er rigtig gavnligt for hende personligt selvfølgelig, men også en kæmpe gevinst for klubben at hun får sig disse oplevelser på højt niveau på en landsholdssamling. 

Rakul drager afsted fra den 21. - 26- oktober, og så håber vi naturligvis hun gør det så godt, at hun fortsat skal være med når truppen samles omkring landsholdet. Der er udtaget 3 målmænd som Rakul skal kæmpe om spilletid og plads med, hvoraf 1 af dem spiller for danske EH Aalborg. 

Udover Rakul er flere af spillerne til samlingen repræsenteret i den danske liga, hvor spillerne spiller i København Håndbold, Skanderborg Håndbold, Viborg HK, EH Aalborg samt HH Elite. Derudover kommer der spillere fra andre klubber i Danmark som Ydun, HØJ og Randers. "Danmark" er altså flot repræsenteret med Færinge med dansk statsborgerskab til landsholdssamlingen. 

Rakul siger følgende om udtagelsen: "Jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at komme hjem og træne med landsholdet. Vi går en spændende tid i møde nu, så det glæder jeg mig til at opleve og være en del af. Så håber jeg, jeg kan tage en masse gode ting med fra samlingen, når jeg vender retur til Danmark om godt en uges tid". 

Vi ønsker Rakul held og lykke!! Rakul er personlig sponsoreret af House Of Finn Juhl

    

Forrige Næste

Relaterede nyheder