11/10-2024

ØV - Det blev aldrig vores kamp

En fredag som hurtigt skal i glemmebogen

Det blev desværre aldrig vores kamp i aftenens kamp på hjemmebane mod SønderjyskE, og vi måtte se os slået med cifrene 27-33. Et rigtig ærgerligt resultat, ikke kun fordi det ikke gav point på kontoen, men også fordi det slet ikke var vores kamp.

Det startede ellers ganske udemærket og holdene fulgtes godt ad de første små 15 minutter hvor der stod 7-7. Derefter lavede SønderjyskE et lille hul og kom foran med 9-12 efter en masse brændte skud. Det fik vi aldrig vendt, og gik til pause bagud med 13-19.

Anden halvleg blev aldrig den halvleg vi ønskede og vi indhentede aldrig Sønderjyderne. Kampen blev aldrig tæt eller spændende, da vi var bagud hele halvlegen med minimum 5 mål. Den var også oppe og runde 10 med stillingen 20-30, men vi fik heldigvis pyntet lidt på resultatet og endte med nederlag på 27-33.

Scoringsprocenten var ALT for dårlig, trods det var en kamp med kun 8 tekniske fejl i alt, hvilket er rigtig godt. En scoringsprocent på lidt over 50 er ikke godt nok til at vinde, og det er klart der vi skal forbedre os. Flere andre parametre var vi ganske lige med SønderjyskE.

Maria Wierzba spillede en kanon kamp med mange mål, en god scoringsprocent, ingen fejl, assists og MEP på næsten 6. Hun blev fortjent kåret til kampens spiller i samarbejde med Wunderwear By Mariane sammen med Stine Broløs fra SønderjyskE. Karoline Fahlberg gjorde også en god figur i de minutter hun fik, og scorede hurtigt 2 mål på 2 forsøg.

Vi må kæmpe videre. Vi lægger os ikke sådan ned, selvom 0 point på kontoen gør ondt. Vi er også bevidste om, at vi er hårdt ramt af skader og truppen er smal og ansvaret ligger på få. Vi kæmper videre og der er heldigvis lys forud, og idag var der comeback til Cecilie efter hendes skade. Lad os håbe ressourcerne snart bliver flere, så vi kan få vendt skuden og komme tilbage på sporet.