07/10-2024

Koksusgaard fortsætter i eksklusiv samarbejde

Vi er enormt glade for, at præsentere Jer for vores nye samarbejde som sætter barren lidt højere og sikrer os topkvalitet igennem sæsonen. 

Dinner Eksklusiv er et samarbejde indgået med Koksusgaard. Koksusgaard vil noget mere og det vil de gerne sammen med os. Værdierne om kvalitet, fællesskab, sammenhold og sejre på og uden for "banen" omend det er håndboldbanen eller i køkkenet hos Koksusgaard, deler vi.

Derfor er Koksusgaard nu med i dette nye koncept, hvor der anvendes de bedste råvarer - og hvis muligt lokale - I alt der laves. Vi vil skabe unikke oplevelse, akkurat som Koksusgaard ønsker at gøre. Koksusgaard bliver ny City-partner, opgraderer deres sponsorat i klubben og bliver en del af det nye koncept "Dinner Eksklusiv".

Klaus fra Koksusgaard udtaler følgende om samarbejdet: "Vi er stolte af at blive eksklusiv dinner sponsor for Ringkøbing Håndbold. Som en virksomhed med stærk lokal forankring er det vigtigt for os at støtte op om det, der sker i vores lokalsamfund. Håndbolden spiller en central rolle i at samle folk, og vi håber, at vores gode mad kan være med til at styrke tilskueropbakningen. Vi ser også frem til at forbedre oplevelsen omkring sponsorforplejning, så vi sammen kan skabe endnu bedre rammer for både spillere og tilskuere. Ved at hjælpe hinanden og samarbejde kan vi skabe større fællesskaber og styrke den lokale sportsånd. Vi ser frem til et spændende samarbejde og mange gode stunder i fremtiden".

Koksusgaard har ingen faste menuer, men tilpasser i stedet en skræddersyet menu til netop dit selskab. Det sikrer, at du altid får en unik oplevelse, der matcher dine ønsker og behov, når de leverer maden. Alt hos Koksusgaard er hjemmelavet fra bunden, så du kan være sikker på at få en oplevelse, der er helt speciel. Smut ind forbi deres hjemmeside og bliv inspireret til at bestille lækker mad - ud af huset - til dit næste arrangement. Om det er i det private hjem eller på din arbejdsplads, så kan Koksusgaard levere.

Se mere på deres hjemmeside: https://koksusgaard.dk/

 

Velkommen i det nye selskab til Koksusgaard!! 

   

   

 

Forrige Næste

Relaterede nyheder