12/09-2024

Endnu en tæt kamp tabt på marginaler

2-måls nederlag til Horsens

Pigerne kæmpede et brag af en kamp igen igår på udebane i Horsens, men led desværre endnu et nederlag på bare 2 mål efter en tæt kamp, som bølgede frem og tilbage. Taget ressourcerne i betragtning og kampens udvikling, så kan pigerne helt sikkert tage noget med fra kampen, selvom det er svært at forstå efter endnu et nederlag på bare 2 mål. 

Tidlig i kampen udgik vores helt store målmaskine Cecilie Bjerre med en knæskade, hvor alle lige holdt vejret et par sekunder. Cecilie var også ude sidste sæson med en knæskade, så vi krydser fingre for det bedste. Ikke desto mindre så blev resten af kampen uden Cecilie. Et ordentlig slag for truppen, som i forvejen havde Jane og Stine på skadesbænken og gjorde truppen utrolig smal især med tanke på den offensive del. Det var også her vi fik de største udfordringer i kampen, hvor vi til tider havde svært ved at lave mål. Vi havde også utallige af nye opstillinger, så det er i sig selv en stor udfordring. 

Forsvaret var en kæmpe fornøjelse at følge, som stod rigtig stærkt over for Horsens, som OGSÅ havde problemer med at score mål, ikke kun på grund af det gode forsvar, men også fordi Stephanie i målet stod en fantastisk kamp og endte med en redningsprocent på over 51. En keeper med 51 i redningsprocent burde være nok til at vinde en kamp, men sådan var det desværre ikke i går. Her blev det marginalerne og lidt for mange brændte skud - specielt på tomt mål - der afgjorde kampen til slut. En utrolig hård realitet. 

Der blev trukket store veksler på få spillere, som gjorde alt hvad de kunne og havde energi og kræfter til. Trods den smalle trup angrebsmæssig, så var vi godt med og kampen var lige nærmest hele vejen igennem, hvor begge hold skiftes til at have momentum.

I fraværet på vores 2 første valg til straffe, vikarierede Emilie Rosborg flot. Emma Laursen var en smule tilbage på backen, hvor hun ellers bruger mest tid på højrefløj. Maria Wierzba havde mange gode dueller og kom med god fart. Karoline Fahlberg fik også en masse angrebsminutter, som kan gå hen og blive utrolig vigtige, når vi nu skal undvære Jane og måske Cecilie i en rum tid. 

Vi gav ALT, hvad vi havde og pigerne kæmpede flot, så sejrene skal nok komme til os og marginalerne på vores side. Vi glæder os til næste hjemmekamp søndag d. 22. september, hvor der muligvis skal trænes på nogle nye opstillinger, der kan give flere mål.

 

Målscorer: 
- Cecilie Bjerre 2
- Maria Berger Wierzba 4
- Camilla Pedersen 1
- Emilie Rosborg 4
- Rikke Jochumsen 1
- Sofie Østergaard 2
- Emma Laursen 2
- Karoline Fahlberg 1

     

Forrige

Relaterede nyheder