05/09-2024

Et af de nederlag som gør rigtig ondt

Igår var det et af de nederlag som gør rigtig ondt! 

Det gør altid ondt at tabe når man spiller sport på eliteplan, men igår var en af de dage, hvor det gjorde lidt ekstra ondt. Vi spillede en rigtig flot kamp, kæmpede et brag, havde teten næsten hele kampen og havde - som minimum - fortjent 1 enkelt point. Men sportens verden er ofte ubarmhjertig og Nykøbing Falster stak hjem med begge point i bagagen, efter en afslutning hvor de små ting var afgørende. 

Det var tydeligt at mærke skuffelsen, ærgrelsen og følelserne efter kampen igår. Forståeligt, pigerne havde gjort en indsats som skulle have bragt point på kontoen. Med Jane Mejlvang ude, var der nye opstillinger der skulle udfoldes og lidt uvished om, hvordan det skulle gå, når nu Jane plejer at spille mange minutter. Men det blev hurtigt glemt for de resterende på holdet spillede en fantastisk flot kamp trods den smalle trup og førte nærmest hele kampen igennem. 

Forsvaret anført af Caroline Svarre og Nanna Hinnerfeldt stod sikkert og stærkt og afviste spillerne fra Nykøbing fornemt. De trak et gevaldigt læs i forsvarsenden og brugte både fysik og råstyrke til at stoppe Nykøbing Falster. Ikke nok med det var de også stensikre i angrebet, hvor duoen scorede 6/7 i alt. Stærkt! Frida Høgaard spillede en fornem kamp med 60 minutter på banen (lige bortset fra den 2 minutters udvisning hun fik), hvor hun både var garant for mål og masser af assists. Samtidig hun stod godt i forsvaret. Cecilie Bjerre fik pause i forsvaret, og brugte derfor ALT sin energi i angrebet, hvilket man må sige hun også gjorde med bravour. Cecilie scorede hele 12 mål og var en perfekt erstatning på straffekast, som plejer at være Janes spidskompetence, med 4 mål på 4 mulige. En flot kamp af Bjerre. 

Det er fedt at have folk der scorer mål, men i går viste vi virkelig HVOR MEGET holdet betyder for os. Ingen kan gøre det alene og i går var der utrolig mange, som trådte til og bidrog når de var på banen. Maria Wierzba spillede også mange gode minutter og var farlig i duelspillet og viderespillet med gode assist til de andre. 

Der var debut til Stephanie i målet samt Karoline Fahlberg i angrebet. Så nu er alle mand i gang i turneringen. Emilie Rosborg var Mrs. 100 procent fra venstrefløjen. JA der var rigtig mange der bød ind og derfor gjorde det ekstra ondt at tabe én SÅ tæt kamp, hvor vi i størstedelen af kampen var bedst.

Når kampen kommer lidt på afstand så giver sådan en kamp heldigvis også RIGTIG meget selvtillid og tro på tingene, og det er det vi skal tage med os videre, når vi i næste uge skal spille første udekamp i Horsens. Vi glæder os allerede til at komme i kamp igen. 

 

Målscorer for Ringkøbing: 
- Cecilie Bjerre 12 
- Maria Wierzba 3 
- Caroline Svarre 2 
- Frida Høgaard 6
- Emilie Rosborg 2
- Sofie Østergaard 
- Nanna Hinnerfeldt 4

     

Husk vi spiller hjemme igen 22. september kl. 16.:00 i en spændende kamp mod Skanderborg, hvor vi har burg for din opbakning i hallen. Vi skal slå gårsdagens tilskuere tal på 239 mennesker. 

     

   

Forrige Næste

Relaterede nyheder