07/10-2024

Baettr ny Player Partner for Jane Mejlvang

Baettr indgår Player Partner-aftale med Jane Mejlvang! 

Det er med stor glæde at vi har fået Baettr med på holdet som ny Player Partner for Jane Mejlvang.

Baettr ønsker at gøre en forskel – og derfor har de valgt at indgå en Player Partner-aftale med Jane Mejlvang. 

Grunden er ganske enkel:
"Jane Mejlvang er en lokal, vestjysk kvinde, der har en spændende baggrund både i forhold til elitesporten og uddannelse, og derfor kan vores Graduates og yngre medarbejdere måske sparre med hende. Læg dertil, at hun er en superdygtig håndboldspiller, der bestemt ved, hvordan der scores mål. Så i Baettr er vi enormt stolte af samarbejdet og vi ser frem til en kanon sæson," påpeger Stine Dalby, People & Growth and Communication Coordinator hos Baettr.

Sporten er vigtig for Baettr
Baettr tager som virksomhed del i den grønne omstilling med deres ekspertise inden for design, støbning, maskinforarbejdning, overfladebehandling og montage af komponenter til vindmølleindustrien. Men de ser også, at de som forretning kan gøre en forskel lokalt:

"I Baettr har vi fokus på at støtte sporten, da sport er et område, der promoverer aktivitet, sammenhold og kammeratskab, som er tre stærke værdier i vores bæredygtighedsrejse. Vi har ikke tidligere været sponsor for Ringkøbing Håndbold, men vi prioriterer højt at gøre en forskel for foreninger i vores nærmiljø – og meget gerne foreninger, som vores medarbejdere selv er medlemmer af enten grundet aktivitet eller trænerfunktion", siger Stine Dalby. 

Baettr har også flere interne, aktive initiativer for at styrke medarbejdernes helbred og fællesskabet på tværs af deres globale organisation. 

Vi glæder os over dette nye partnerskab og ser frem til at følge Jane Mejlvang og Baettr.

    

    

       

Forrige Næste

Relaterede nyheder