19/10-2024

10-måls tab til topholdet fra Ikast

Vi taber med 10 til topholdet fra Ikast

På en svær udebane i Ikast taber pigerne med 10 mål. En ok indsats i perioder, men for mange fejl især i 7 mod 6, hvor Ikast nemt kunne kaste bolden i tomt mål. Vi kom ellers rigtig godt fra start, hvor vi efter godt minutter var foran med 5-3 efter nogle gode mål af Cecilie Bjerre. Først efter et kvarter kommer Ikast foran for første gang. Resten af halvlegen halter vi lidt bagefter og går til pause bagud med 15-10.

Det blev hurtigt til 20-13 i anden halvleg og derefter kom vi aldrig rigtig tæt på. Mange fejl i 7 mod 6 og tabte bolde generelt blev straffet hårdt af Ikast-spillerne. Ikast scorer 15 af deres mål på kontra, i mod vores 4.

Emma spillede en god kamp på højrefløj med 3/3, 1 assists og 3 bolderobringer. Desværre kom hun til skade med bare 1 minut igen. Lad os krydse fingre for det hurtigt går over. Cecilie fik også scoret 10/20 mål og blev kåret til kampens spiller.

Der var også comeback til Jane, som fik nogle minutter i forsvaret efter en brækket finger. Godt at have hende tilbage og endnu en ressource tilført til den næste tid, hvor der venter nogle spændende og vigtige kampe.